0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Voor de gourmet neemt Marco altijd vlees mee dus dat is altijd vers en goed (en door hem zelf gesneden ;)) Wij eten dus altijd kip, eend, duif, ree of hert, steenbok, struisvogel ;DDat van de koopmansmix met rijstemelk ga ik eens uitproberen.. En aardappelschijfjes is ook een heel leuk idee.. Ik maak die dan zelf, denk dat ik ze dan in wat olijfolie met thijm leg ofzo..Verder hebben we altijd groente, hier dan paprika, (bos)ui, prei, championsStokbrood met sausjes (zal deze keer weinig sausjes hebben) iemand recepten om zelf saus te maken? zoek nog iets om mayonaise te kunnen vervangen..verder wat fruit, zoals ananas en banaan erg lekker om met pannekoek deeg te mixen of lekker bij een stukje vlees een fruit saus te maken..En ga zelf dan kruidenboter maken van de margarine..2de kerstdag zijn we thuis en doen we niets.. dus dan zal Marco wel iets lekkers koken
Dat klinkt goed
Hoe maak je de kruidenboter dan?En wat voor stokbrood gebruik je?Aardappelschijfjes is goed idee en idd, wat voor sausjes mag je gebruiken? En welke mayo?