Hallo meiden,
Geen idee of jullie dit kookboek kennen, ik heb een artikel erover gelezen in een mama blad. Misschien hebben jullie er iets aan.
Het staat op:
www.voedselovergevoeligheid.comZelf heb ik het boek niet dus ik kan er verder geen oordeel overgeven.
Het onderstaande heb ik even gecopieerd van de site: Let wel op er zitten dus wel gluten in!
Het boek Lekker eten met voedselovergevoeligheid heeft de 14 voedingsmiddelen Die 95% van de voedselreacties veroorzaken weggelaten in de ingredientenlijst. Het boek staat vol met smaakvolle gerechten die vrij zijn van:
Koemelkeiwit Lactose
Soja-eiwit Pinda
Noten Vis, Schaal en Schelpdieren
Wortel Tomaat
Paprika Citrusvruchten
Kiwi Aardbei e.a rode vruchten
Sesam Zaden en Pitten
Kip Kruiden en specerijen
Gevogelte Smaakmakers als mostard en azijn
Varkensvlees.
Greetzz Myrthe