0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Voor Allerhande, het maandblad van Albert Heijn, maak ik een serie over mensen met een voedselallergie of een ander voedeselgerelateerd gezondheidsprobleem. De bedoeling is dat degene die het meest kookt in dit gezin (telefonisch) geinterviewd wordt over de dagelijkse praktijk van zo'n aandoening. De onderwerpen waarvoor ik nog gezinnen zoek zijn: *lactose-intolerantie (of allergie) *koemelkallergie *te hoog cholesterol *diabetes *obesitas Welke gevolgen heeft een kind (of man) met zo'n aandoening voor je manier van koken en eten? Wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk: boodschappen, vakanties, feestjes en natuurlijk koken? Er komt een kadertje bij het interview waarin feiten over de aandoening staan: wat houdt het precies in, hoeveel mensen in Nederland lijden eraan, etc. Het hele gezin wordt voor dit artikel gefotografeerd. Om die reden zoek ik bij voorkeur mensen die in de Randstad wonen. Lijkt het je leuk om mee te werken of wil je eerst meer weten, mail mij dan voor aanvullende details: katjadebruin@freeler.nl Ik hoop op reacties! hartelijke groet, Katja de Bruin