User Info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Who's Online

  • Dot gasten: 172
  • Dot verborgen: 0
  • Dot leden: 0

There aren't any users online.

Auteur Topic: Kolf kopen is iets anders dan een pak luiers kopen.  (gelezen 17978 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Nynke Dekker

  • Office iets?¿
  • Administrator
  • **
  • Berichten: 15.809
  • Geslacht: Vrouw
  • Nynke Bal, Balletje en Nynke ben ik allemaal!
Kolf kopen is iets anders dan een pak luiers kopen.
« Gepost op: maart 04, 2012, 20:29:47 »


Kolven is een noodzakelijk kwaad, het liefst hebben wij onze kinderen live aan de borst, maar soms kan je niet anders ivm werk of aanlegproblemen waar je zo snel nog geen oplossing voor gevonden hebt. Waar koop je een kolf? Wat voor merk? Zit er verschil in?

Tuurlijk, je kan gewoon naar de thuiszorgwinkel en op de gok een kolf (liefst zo goedkoop mogelijk) halen. Op het internet zijn ook diverse aanbieders te vinden. Uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat impulsaankopen niet altijd goed uitpakken. Ik heb toen via de thuiszorgwinkel een kolf aangeschaft, redelijk goedkoop, nog geen zeventig guldens (ja oertijd). Ik wist niet dat deze kolf veel herrie maakte, ik wist niet dat er verschillende maten in kolfschelpen zaten, wist niet dat uitlenen niet gezond was (spruw), laat staan dat ik wist hoe ik het nou precies moest doen!

Waar kan je dan wel goed terecht??? Ik kan jullie van harte aanraden om via het Moedermelk Netwerk een kolf te kiezen , Chella Verhoeven (lactatiekundige) geeft je zonodig deskundig advies over welke kolf voor jou geschikt is en bij aankoop krijg je je eerste lactatiekundige consult er als bonus bij! Wil je dus weten hoe je het beste kunt kolven (kolftips), je productie verhogen, of aanlegproblemen oplossen, ben je bij haar aan het juiste adres. Vaak heb je aan één consult al genoeg, maar mocht er meer nodig zijn, is het fijn als je ondertussen al hebt kennis gemaakt!

De kolven worden met 10% korting aangeboden!  Chella verkoopt Medela en Ameda, puur kolven en onderdelen, geen flesjes of smeerseltjes.

Online vragen stellen aan Chella of één van onze andere ervaren leden, kan in het kolfgedeelte van ons forum (waar Chella boardmoderator is)

Probeer eens buiten de hokjes te denken voordat je oordeelt. Ieder mens is uniek!

Ik ben moeder van drie heerlijke dochters, Irene geb. 03-08-99, Anne geb. 09-08-02 en Renée geb. 30-06-05. Drie keer borstvoeding met uitgebreid hypo-allergeen dieet.