0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Bereiding:Laat de So-oen wellen in heet water en giet vervolgens het water eraf. Was de Taugé, rasp de worteltjes en was en snijd de kool heel fijn.Laat het gehakt fruiten in eigen vet, voeg er de eieren aan toe en roer het geheel tot kruim.Voeg de koel en worteltjes toe en meng het geheel goed.Voeg de Taugé, de kruiden en andere ingrediënten, behalve de ketjap, toe en laat het geheel op het vuur staan tot de kool wat zacht wordt.Voeg de so-oen en de ketjap toe. Laat uitlekken in een vergiet, vang het vocht op, giet het er opnieuw over en laat weer uitlekken.Neem per loempia 2 vellen, 1 vel heel en 1 vel in 2 stukken. Leg het hele vel neer, leg in het midden het halve vel. Leg er de vulling op, vouw de zijkanten naar het midden en rol ze op.Smeer het laatste stuk in met wat geklutst ei, fituur de loempia in de olie en laat hem staande uitlekken.Serveer met chili-saus.Later opwarmen in de oven kan ook: neem vetvrij papier en warm ze in een oven op ca. 175 gr C (20 minuten).Eet smakelijk !