0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
maar voor receptdoeleinden wel heerlijk spul! Wist bij Anne nog niks van rijstemelk, Appeltaart is trouwens erg lekker hoor! Zonder ei gewoon te bakken. Bananencake is ook goed te eten en met bladerdeeg en fruitvulling (met gelatine bijvoorbeeld) kan je ook vele feestelijke dingen maken.Groetjes Nynke
Dan gebruik jij ander recept zeker? Banaan is er juist om een beetje luchtigheid aan te geven. We hebben het hier wel eens met spa-rood geprobeerd, maar dat werd een erg kleffe en niet luchtige cake (misschien kleine muffins wel haalbaar) Baking Soda schijnt ook nog goed als rijsmiddel te kunnen werken. Groetjes Nynke
Denk het niet, maar valt te proberen. Juist de eigenschappen van banaan maakt hem in dit recept een goede eivervanger.Groetjes Nynke
late reactie van mijn kant.... maar toen ik koemelkvrij at en dronk gingen we op een gegeven moment lunchen bij mijn ouders en heel lief had mijn moeder geitenkaas gekocht en voor 's avonds als toetje mee naar huis geitenyoghurt.Het smaakte allebei lekker, maar Matthijs reageerde daar dus wel ook gewoon op. Vond ik wel jammer, zag me al een paar keer per week toch lekker een zuiveltoetje mee-eten maar helaas dat ging niet door...
dank je wel nynke. heel lief ze is weer zo zielig. alles is open, bah. ik voel me erg schuldig dat ik minder op het eten heb gelet. wat heb ik haar aangedaan. het is wel zo dat ik zelf er erg aan het dieet moet wennen. 2de x gaat het mij echt niet meer gebeuren!snif snif