0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
In overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenadeUiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerdRundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignonsGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrildOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serverenWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
volgens mij kan dat toch niet.wat denken jullie?CitaatIn overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenadeUiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerdRundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignons hangt er ook vanaf waarin het gebakken isGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrildOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serverenWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
In overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenadeUiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerdRundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignons hangt er ook vanaf waarin het gebakken isGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrildOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serverenWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
Citaat van: astridmv3 op januari 03, 2008, 11:40:17 volgens mij kan dat toch niet.wat denken jullie?CitaatIn overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenade (stokbrood kan vaak wel, worden snel oud... dus vaak zonder broodverbeteraar)Uiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerd (zou eerder vraagtekens bij uiensoep zetten, ivm bouillon)RundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignons hangt er ook vanaf waarin (klopt)het gebakken isGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrild hangt van kruidenmix en eventuele marinade afOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serveren gebakken in goede olie neem ik aanWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
volgens mij kan dat toch niet.wat denken jullie?CitaatIn overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenade (stokbrood kan vaak wel, worden snel oud... dus vaak zonder broodverbeteraar)Uiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerd (zou eerder vraagtekens bij uiensoep zetten, ivm bouillon)RundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignons hangt er ook vanaf waarin (klopt)het gebakken isGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrild hangt van kruidenmix en eventuele marinade afOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serveren gebakken in goede olie neem ik aanWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
In overleg met onze kok kunt u het volgende van onze menukaart nuttigen. Stokbrood met tapenade (stokbrood kan vaak wel, worden snel oud... dus vaak zonder broodverbeteraar)Uiensoep met stokbrood zonder kaas gegratineerd (zou eerder vraagtekens bij uiensoep zetten, ivm bouillon)RundercarpaccioSalade met gebakken kastanjechampignons hangt er ook vanaf waarin (klopt)het gebakken isGerookte paling (niet altijd voorradig) of gerookte zalm op toastHollandse garnalencocktail zonder cocktailsaus (op basis van mayonaise)Onze vleesgerechten worden gegrild hangt van kruidenmix en eventuele marinade afOnze visgerechten kunnen voor u in olie gebakken wordenDe rode wijn portsaus kunt u nuttigen overige sauzen nietUiteraard kunnen wij ook bij uw hoofdgerecht gebakken champignons, ui en/of paprika serveren gebakken in goede olie neem ik aanWij hebben altijd vers fruit in huis als dessert en soms sorbet ijs op waterbasis. Ons ijs is wel glutenvrij echter op basis van room gemaakt. Mocht u nog meer informatie wensen, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet,
Wat zijn je allergieen precies, want in stokbrood hoeft geen Koemelk ei en soja te zitten. Ik weet niet of dat je ook nog met gluten te maken hebt.
Waarom geen salade met champignons? wat zit daar voor verkeerds in?
bij de cocktailsaus staat al dat hij deze weg laat, dus zit er geen ei in maar heb je gewoon droge garnalen. Ik weet niet hoe je met vis zit?Laat even weten....Antoinette
Stokbrood hoeft idd geen foute te zijn. Afbakstokbroden van de Aldi mogen gewoon.... en nog een aantal merken. Gewoon stokbrood wordt ook snel oud, dus broodverbeteraar zal daar ook wel niet inzitten. Kan ik niet met zekerheid zeggen, want sommigen gebruiken wel meel met verbeteraar erin. Maar veelal gaat het met harde bolletjes/stokbroden wel goed.Ik zou gewoon even de keuken in wandelen Astrid. Even bij de kok navragen. Ook wat betreft de wijnsaus, met welke boter is dat gemaakt. Meestal zijn de koks zo trots op hun werk dat ze je wel willen laten zien wat er in zit... Groetjes NynkePS: niet alle restaurants hoor Yfke! Maar was ook meer een soort van 'amerikaans buffet gebeuren' waar ik toen was. Of wilden de moeite gewoon niet doen om apart voor mij stukje vlees te braden. De vis willen ze voor haar in olie bakken, dus normaal in boter...